Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin
Levare Advies

K. Onnesstraat 9
1341 BX Almere
+31 (0) 6 278 78 349
info@levareadvies.nl

KvK-nummer 60330392
Btw-nummer NL129645965B01

Coaching

Meerwaarde door persoonlijke betrokkenheid

Zonder twijfel zijn in elke organisatie (profit en non-profit) de medewerkers het meest kritische element, zowel in absolute (kosten) als in figuurlijke zin (opbrengst/productiviteit).

Levare Advies coacht en ondersteunt uw medewerkers stuk voor stuk op alle niveaus (van management tot de werkvloer). Wij zijn (pro)actief en persoonlijk betrokken bij de implementatie van de vernieuwde processen én de transitie van product-/procesgerichte (passief) naar een (pro)actieve klantgerichte organisatie.

Binnen Levare Advies is Maaike Bouwmeester als personal coach verantwoordelijk voor zowel de business als de individuele coaching. Cliënten en relaties omschrijven haar als

“Ambitieus, ondernemend, klant- en resultaatgericht, communicatief sterk en zeer empathisch. Kortom, de ideale coach”.

Zelf geeft Maaike aan dat zij zich onderscheidt binnen het coachveld doordat zij niet alleen tips geeft, maar vooral haar coachees laat ervaren waar de verbetering gevonden kan worden.

“Mijn coachees krijgen dankzij de coaching een beter inzicht in de manier van communiceren, zowel van zichzelf als van de andere partij. Zij leren zich te verplaatsen in hun (gespreks)partners om zo hun boodschap beter over te brengen”.

Benieuwd naar wat Maaike voor jou / jullie kan doen? Neem contact op voor een kosteloos oriëntatiegesprek.